[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Shalom -yhteydenottolomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Sähköpostipalvelun käyttäjille,

Muutaman vuoden ajan sähköposteissa on ollut käytössä vain edelleenohjaus. Levytilan rajallisuudesta johtuen fyysisten sähköpostilaatikoiden ylläpidosta luovuttiin vuonna 2010. Tuossa yhteydessä käyttäjille ilmoitettiin, että palvelu toimii jatkossa edelleenohjeuksena. Edelleenohjauspalvelu on toteutettu käyttäjille ilman kuluja.

Sivustot shalom.fi ja forever.fi ovat siirtyneet uudelle palvelimelle ja saaneet lisää levytilaa. Uudelle palvelimelle ei ole avattu fyysisiä sähköpostilaatikoita vaan aikaisemmin voimassa olleet edelleenlähetykset toimivat.

Ilmoitattehan jos jokin edelleenlähetys on jäänyt siirtämättä tai haluatte muutoksia aikaisemmin voimassa olleisiin asetuksiin. Jos haluatte avata "webmail sähköpostilaatikko palvelun" niin se on nyt mahdollista. Ilmoittakaa tästä yhteydenottolomakkeen kautta.

Haluatko pysyä ajantasalla?

Haluatko uutiskirjeitämme? Lähetämme toimintaamme liittyviä uutiskirjeitä postilistallamme muutaman kerran vuodessa. Uutiskirjeissä on ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa Israelin tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut uutiskirjeestämme, lähetä meille sähköpostiosoitteesi linkistä avautuvalla lomakkeella ja lisäämme sinut postilistalle.

Teemme mielellämme yhteistyötä myös ystävienne kanssa ja toivomme teidän suosittelevan postilistaamme myös muille. Liity postilistallemme tai liitä ystäväsi postilistallemme. Liittyminen tulee vahvistaa sähkäpostiin saapuvalla vahvistuslinkillä.

Siirry ilmaisen Uutiskirjeen tilaamiseen tai perumiseen tästä >>>

shalom.fi