Valikko Sulje

SUNNUNTA 31.3.2024

Viesti : SUNNUNTA 31.3.2024
URL : israelupdate.achlak.net/sunnunta-31-3-2024/
Päiväys: : 31.3.2024 09:46
Kirjoittaja : gabesk
Kategoriat : Uutiset

SUNNUNTA 31.3.2024

Tänään on pääsiäispäivän aatto, jota seuraa varsinainen pääsiäisjuhlapäivä omine perinteisine menoineen ja rituaalinen, jota Suomessa vietetään yksi-päiväisenä, joskin sen merkitys Vapahtajan syntymän muistoksi olisi toki vaatinut suuremman huomion ja arvostuksen.
Hyvä kuitenkin että vielä sallitaan Hänen Nimensä maininta julkisilla areenoilla.

.Hyvää Vapahjamme syntymän muistopäivää, olkoon päivämäärä sitten oikea tai ei.

KUIN muistoksi, ette Israel vietä tänään Vapahtajansa syntymän juhlaa,IAF:n koneet tekivät päivää ennen Hänen syntmäpäiväänsä verisen ilmaiskun Syyrian Aleppoon, joka vaati kymmeniä kuolleina ja haavoittuneina.
Myös Syyrain virallinen uutistoimisti mainitsi lähyksessään ilmaiskun Aleppon lentokentän liepeille vastoin perinteitään, jossa viholilisen aiheuttamia tuhoja vähätellään tai jätetään humiotta.

Syyrian sisällissotaa seuraava knnsalaisärjestö Syrism Observatori for Human Rights (SOHR) raportoi varhain perjantaiaamuna Aleppon lentokentän liepeille teshdystä ilmaiskusta, jossa olisi kuollut ainakin 38 ihmistä, jota korjattin myöhemmin 36 uhriksi.

Sohrin mukaan ilmasiku kohdistui Shiajärjestön asevarikkoon lentokentän lähellä. Kaksi eri turvallisuuslähettä kertoivassa ilmaiskussa sanotaan kuolleen 33 sotilasta ja siviiliä sekä viisi Hizbullahin taistelijaa, Syyrian virallinen uusititoimisto ilmoitti ilma-iskusta mainitsematta uhrien määrää, mutta mainiten että IFN; iskussa kuoli Syyrin sotilaita ja siviilejä. ’

Syyrian valtiollinen uutistoimisto raportoi, että Aleppon lentoentän lähelle sen ympäristöön kohdistetussa ilmaiskussa ”hyökättiin terrorijärjestön toimesta lennokki-iskuilla Ilibistä ja Aleppon maaseuduilta.Isku tehtiin 01.45 paikallista aïkaa ”. SOHRIn antamia lukuja pidetään luotettavina . Silla on laaja kannattaja joukko Birtanniasta ja Syyriasta.

Israelin asevoimat eivät raportoi tietoja oikeiksi tai vääriksi.
Israel iski Syyrian Aleppoon: kymmeniä kuoli ja haavoittui – Ulkomaat – Aamulehti

Shokkiuutinen kertoi musmilmien pyhien Mekkan kohteiden tuhoamisesta, mutta uutista ei ole vahvistettu riippumattomista lähteistä käsin. Jos se pitää paikkasa, muslimaailma on hajotettu.

Toinen uutinen kertoi ampumisesta Shiamuslimien pyhässä Shah Cheraghin mausoleumisa, Iranin Shiarazissa, uutinen odottaa vahvistusta.
Israel iski Syyrian Aleppoon: kymmeniä kuoli ja haavoittui – Ulkomaat – Aamulehti
Yksi kuoli ampumisessa shiiamuslimien pyhässä mausoleumissa – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

Muslimit viettävät vielä pari viikkoa Ramadanin muslimien pyhää lomaviikkoa vielä parin kuukauden ajan.

Meriteiden riippumattomuutta ajavat länsimaat valmistautuvat thoutien aloittaman sodan kiihtymiseen korjaten ja kunnostaen aiemmin hyllytettyjä aseitaan peläten tilanteen nopeaankin huononemiseen. Avaimena on miten Iran suhtautuu kysymykseen.

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN ISRAELISSA

Jserusalem 21 -25; Tiberias 21 -29; Dimona 22 -30; Eilat 26 -33 +C-astetta -lämmintä.

Kommentoi artikkelia: israelupdate.achlak.net/sunnunta-31-3-2024/#respond