Valikko Sulje

Sunnuntai 4.9.2022

Kategoriat : Uutiset

SUNNUNTAI 4.9.2022

Torstaina 1. syyskuuta sain päivän raporttini valmiksi pian puolenpiävän jälkeen, kun koin silmissäni jotain outoa, etenkin vasemman puoleisessa. Yläosa näkökentästä oli kuin reväisty pois, ja tila oli täyttynyt harmalla massalla, jossa en pystynyt erottamaan mitään.

Kerroin tästä Makelle je Tarjelle, jotka päättivät, että asia on syytä tutkia asiantuntijoitten kanssa. Niinpä Make suuntasi matkan Jerusalemin keskustaan Shaare Zedekin sairaalaan, jossa olin käynyt useita kertoja, yhden kerran aivan Taivaan portille saakka, josta minut palautettiin maan päälle evästyksellä: Ei aivan vielä, mene valmistautumaan ja odottamaan aikaasi, kuten ymmärsin.

Kuvittelin että vierailu sairaalassa olisi vain nopea tilanteen tarkastelu ja sitten kotiin.
En arvannut, että joutuisimme viettämään sabatin aaton vastaisen yön ja pitkälle aattopäivää sairaalassa, jossa monet muutkin odottelivat lääkärien päätöksiä.

Vasta paljon myöhemmin Make kertoi, että lääkärit epäilivät näköhäiriöni johtuvan alkavasta aivoinfarktista, mistä ei onneksi ollut kysymys. Make ehkä viivytti ankaran tiedon kertomista, ettei aiheuttaisi joutavaa hämminkiä. Minä kun en pysty seuraamaan keskusteluja.

Lääkintähenkilökunta teki perusteelliista työtä ottaen näytteita vähän joka puolelta kertoen raporteissaan, ettei mitän hälyttävää sielläkään. Kaikkin tutkimusten ja reporttien jälkeen – joihin kuuluivat MIR ja Mangneetkuvaus, päänkuvaus ja muut erityistutkimukset, oli tarkoitus, että Neurologi antaa lopulllisen vahvistuksen, että kaikki on OK ja voimme lähteä kotiin.

Neurologi oli kiireinen ja minut ohjattiin lopulta silmälääkärille, – miellyttävän tuntuinen Abu; eli siis arabimies, joka suoritti tarvittavat tutkimukset ja näkökentän häiriöitten arvioinnit, kirjoittaen louksi pitkän raportin löydöistään, joissa hän suosittelee silmahermon tutkimista ja antoi esimerkkejä muutamia rohdoista, joilla ongelmaa voitaisiin hoitaa.

Onnettomuudekseni hepreankielen taitoni on alle normien, ja voin vain arvioida, mtä muuta siellä hepreankielisesssä raportissa täynnä erikoistermejä ehkä suositeltiin, mutta uskon lääkintähenkilökunnan pätevyyteen, eli olen hyvissä kasissä.

Nyt yhteisten asioitten käsittelyyn, jotka nekin etenevät omaa vauhtiaan.

Gazana kaistaa hallitseva terrorijärjestö Hamas ilmoittaa teloittaneensa 5 Gazan arabia, kaksi heistä yhteistoiminnasta Israelin kanssa. Ei ole hyvä olla siellä edes terroristi, henki on vaarassa kaikkialla.
Hamas executes 5 Palestinians in Gaza, including 2 for ’collaborating’ with Israel | The
Times of Israel
Turkkilainn sotalaiva kiinnittyi Israelin sdatamaan esnimmäistä kertaatimes of israel news – Bing News vuosikymmeneen, sitä seurasi USA:n hävittäjä osana NATO.n harjoituksia.
USA. Tyrmäsi Lapid-Bidenin tapaamisen viranomaisten ilmoittaessa, että Presidentti on lomalla, kuten myös USA:n ulkoministeri.
site:www.timesofisrael.com – Bing News .

Presientti Isaac Harzog suunnistaa Saksaan, jossa muistetaan 50 vuotta Mynichin massamurhia. Toivottvastai kohtelu sielä on inhmillisempää. site:www.timesofisrael.com – Bing News

Isä ja hänen poikansa pidätettiin heidän kivittäessään Natanyahun vastustajia.
Father and teen son arrested for hurling rocks at anti-Netanyahu protesters | The Times of Israel

Israelin suurin salaisuus: Kustannus, syllinenja Jerusalemi katujen uuditaminen.
Israel’s big secret: Cost, culprit of bad Jerusalem street renovation – The Jerusalem Post (jpost.com)

Ukrainan pr esidentti Volodymyr Zelensky puhui ensimmäsistä kertaa Israelin pääministerin kanssa puhelimessa.
Zelenskyy Spoke With New Prime Minister Of Israel For First Time | Ukrainian news (uk ttps://ukranews.com/en/news/879648-zelenskyy-spoke-with-new-prime-minister-of-israel-for-first-time
– Jordanin laaksossa ammuttiin bussiin, viisi matkustajaa haavoittui.

HUOMAAN ETTEIVÄT SILMÄNI KESTÄ.

TÄYTYY LOPETTAA JA ODOTTAA TOISTAISEKSI

lÄMPÖTILAT ISRAELISSA
Jerusalem 23 -30 ; Tiberias. 28 -35; Dimona 23 -35: Eilat 28 -39 +C-astetta,

Täsmäsää Eilat – Foreca.fi ,

close

Pidetään yhteyttä!

Haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisistä uutisistamme ja artikkeleista kotisivullamme shalom.fi! 😎

Emme lähetä roskapostia tai spämmää.