Valikko Sulje

TORSTAI 16.3.2023

Viesti : TORSTAI 16.3.2023
URL : israelupdate.achlak.net/torstai-16-3-2023/
Päiväys: : 16.3.2023 14:22
Kirjoittaja : gabesk
Kategoriat : Uutiset

TORSTAI 16.3.2023

1. Tarkoitukseni oli käydä läpi sunnuntaista lähtien sähköpostiini tulleita viestejä, mutta kysyin asian varmistamiseksi Markku pojaltani, kumpi on tärkeämpää henkilökohtainen raportti vai yhteiset maailmaa koskevat asiat, jolloin sain empimättä vastauksen Raportti.

Niinpä keskityn raportoimaan yhteisistä asioista. Ennen juuttumistani sinne huomioni kiinnittyi ystäväni lähettämään viestiin, jossa hän kertoi joutuneensa autokolariin ja heräsi sairaalassa henkilökunnan ympäröimänä, jotka kertoivat hänen kuolleen, mutta intensiivisten ponnistelujen vuoksi havaitsivat hänen palanneen takaisin elämään.

He myös kertoivat ystävälleni – jonka henkilöllisyys pysyy salaisena – että koko hänen aivotoimintansa on muuttunut, osia on poistettu ja uusia on tulossa. Hän kertoi viestissään huomionsa keskittyneen nyt tutkimaan ihmisen kuolemanjälkeistä tilaa, joka johti hänet epätavallisiin astrologisiin ilmiöihin ja lopulta Tarot-kortteihin, joka kiinnostaa siksi, että postilaatikkoni on täynnä viestejä, joissa ihmiset kertovat kokemuksistaan niistä.

2. Yhden energiamarkkinoinnin muodostaminen hyödyttää Euraasian Taloudellista Unionia avustaen alueen maita keskinäiseen toimintaan ja tarvittaessa tukemaan toisiaan. Näin totesi Euraasian Taloudellisen Komission Energia- ja Infrastruktuuri ministeri Arzybek Kozhoshev raportissaan Euraasian Daily.
Päätökset tehdään koko komission yksimielisellä päätöksellä, jonka vuoksi keskustelut kauppa-aluetta koskevista säännöistä on vasta aloitettu.

3. Syyrian presidentti Bashar Assad kertoi USA:n tutkivan mahdollisuutta kiinnittää islamilaisia terroristeja Ukrainaan taistelemaan Venäjän joukkoja vastaan.

4. Entinen NATO-johtaja Anders Fogh Rasmussen sanoi julkaistussa lausunnossaan, että vaikka entinen USA:n presidentti Donald Trump häviäisikin USA:n presidentin vaalit, osallistuminen niihin johtaisi tuhoisaan onnettomuuteen.

Rasmussenin mielestä Trump on johtamassa Amerikan väärään suuntaan, erikoisesti Ukrainaa koskevissa päätöksissään.
Tällä hetkellä USA:n johtavat puolueet ovat päässeet jonkinasteiseen yhteis-ymmärrykseen: Useat konservatiivit poliitikot kannattavat Kievin hallitusta. Republikaanien politiikka johtaa hajaannukseen Ukrainaa tukevien joukossa, mikä monimutkaistaa USA:n tekemiä päätöksiä Ukrainasta.

On kuitenkin syytä huomioida, että Rasmussen on Kievin hallituksen neuvonantaja, joka aktiivisesti ja usein kannustaa Länsimaita lisäämään asetoimituksiaan Ukrainalle.

Entinen USA:n vakoilija Ritter toteaa CIA:n jo kauan kehottaneen Ukrainaa nousemaan Venäjää vastaan.
donotreply@wordpress.com>

5. Valtameritutkija Sapozhikov kertoi, miten helppoa on nostaa MustanMeren pohjaan vajonnut amerikkalainen drone – joka todellisuudessa on kovin monimutkainen asia. Mutta että Venäjällä on kaikki mahdollisuudet ylittää nuo vaikeudet.

Hänen mielestään MustanMeren alimmat vesikerrokset ovat hydrogen sulfaatin saastuttamia, mutta Venäjä on tottunut toimimaan sellaisessa ympäristössä.
Hydrogen sulfaatin saastutus ei ole ympäristölle agressiivinen, vaan vähentävä tekijä, joka helpottaa työtämme, koska mitään vakavaa ei voi sattua dronelle, joka putosi mereen. Hän myös tähdensi, ettei pelkkä kuvaaminen riitä. Tarvitaan lisäksi kaíkuluotainta.
USA:n drone MQ-9, joka lensi meren yllä kooten tiedustelutietoja, menetti hallinan ja putosi mereen. Pentagon väitti myöhemmin venäläisten levittäneen polttoainetta hävittäjää vastaan, joka oli lähetetty sieppaamaan pudonnut drone.
donotreply@wordpress.com>.

6. USA:n media raportoi uudesta kemikaaleja kuljettavasta junaonnettomuudesta. Rautatiekuljetukset ovat vaikeutuneet johtuen kiinteistä laitoksista, henkilökunnan vähyydestä ja alhaisista palkoista.

Rautatiekuljetusten taso on laskenut johtuen lisääntyneestä kuormasta, ja COVID-19 pandemiasta, joka aiheuttaa viivytyksiä etenkin ruokatarpeiden kuljetuksissa.
Äskeiset onnettomuudet, joissa tavarajunat ovat olleet mukana, pahentavat tilannetta. USA:n median julkaisemien tietojen mukaan samankaltainen kemiallisia aineita kuljettava juna joutui onnettomuuteen Arizonassa.

USA:n rautatiekuljetukset ovat kiireisessä uusimisen tarpeessa voidakseen kilpailla maantie- ja vesikuljetusten kanssa.
donotreply@wordpress.com>,

7. Kiinteässä korkean tason poliittisessa keskustelussa Kiinan kommunistipuolueen ja toisten poliittisten puolueiden välillä, Kiinan Presidentti Xi Jinping esitteli laatimansa uuden Globaalin Sivilisaation Aloitteensa, joka perustuu maailman siviilisaattioiden moni-muotoisuuteen ja tasapainoon, joka mahdollistaa ihmisten löytävän keskinäisen yhteisymmärryksen.

Tämän aloitteen tarkoituksena on laajentaa kanavia yhteistyölle inhimillisellä sektorilla kuten rauha, kehitys, oikeus, demokratia ja vapaus, jotka voivat toimia tärkeinä askeleina tasapuolisemman ja ja harmoonisen yhteiskunnan luomiseksi.

Presidentti Xi Jinping kiinnitti huomionsa lukuisiin ihmiskuntaa jäytäviin ongelmiin, mukaan lukien taloudelliset, geopoliittiset ja ympäristöongelmat, vaatien yhteisiä ponnisteluja.

Globaali aloite voi tulla yhdeksi monista apuneuvoista ihmiskuntaa kuluttavien ongelmien ratkaisemiseksi. Esitys Globaalista Sivilisaation Aloitteesta kuvastaa Kiinan Tasavallan tarvetta toimia yhteistyössä toisten kansojen kanssa avoimen ja kaikenkattavan sivilisaation luomiseksi.
Aloite vahvistaa kansainvälistä yhteistyötä Globaalien haasteiden selvittämiseksi.
donotreply@wordpress.com,

8. Venäjän Intian lähettiläs Denis Alipov kommentoi informaatiota, jota on levitetty länsimaisessa mediassa todeten, etteivät tiedot Intian hyväksymistä Venäjän toimittaman raakaöljyn hintakatosta pidä paikkaansa.

Intia ei ole mukana hintakartellissa Euroopan maiden kanssa, lisäksi New Delhi on virallisesti esittänyt epäilyä sanktioitten mielekkyydestä.
Intian hallitus on kehottanut pankkeja ja myyjiä pitämään kiinni rajoittavista hinnoista.
donotreply@wordpress.com,

1. Syyrian presidentti Bashar Assad sanoo, että syyrialaiset, jotka menevät vapaaehtoisesti NWO:n riveihin, eivät edusta Syyriaa. donotreply@wordpress.com

LÄMPÖTILAT ISRAELISSA TÄNÄÄN

Jerusalem 11 -16; Tiberias 15 -22; Dimona 13 -19; Eilat 17 -24 +C-astetta, enimmäkseen aurinkoista.

Täsmäsää Eilat – Foreca.fi