Valikko Sulje

TORSTAI2 15.9.2022

Kategoriat : Uutiset

TORSTAI 15.9.2022

”Ruotsin demokraatit ovat hyväksi Ruotsille, mutta eivät hyväksi islamisteille” kirjoittaa David Lagerlöf Times of Israel artikkelissaan.

Suurin voittaja Ruotsin vaaleissa oli populistinen anti-immigration puolue, Ruotsin Demokraatit, joka voitti lähes 21 % äänistä, paras tulos tähän asti.
Esittelen artikkelista pääkohtia, jotka voivat kiinnostaa myös Suomen äänestäjiä.

Puolueen voitto perustui lupauksille poistaa ammunnat ja muut väkivaltaiset jengit, jotka ovat pahoin häirinneet monen turvallisuuden tunteita Ruotsissa.
Puoluseen juuret ovat vlkoisessa kansallisessa liikkeessä, mutta vuosia sitten se alkoi vaatia ääriainesten ja rasisitien karkottamista. Sen asettuminen kaiken laista ääriainista vastaan muodosti siitä suurimman poliittisen puolueen Ruotsissa.

Artikkelin kirjoittaja sanoo asuneensa Ruotsissa 19 vuotta. Hänen tullessaan maahan 2003 meillä ei ollut nykyisen kaltaisia ongelmia. Aikamme Ruotsilla on valtavia ongelmia järjestäytyneen rikollisuuden, eristäytymisen ja huumeriippuvuuden kanssa muiden ongelmian ohella. Vuosikymmeniin hallitus ei tehnyt mitää noille päämäärille.

”Suren niitä äitejä, jotka joutuvat hautaamaan lapsensa väkivaltaisten rikosten vuoksi. Luonnollisista syista johtuen tunnen ärtyisyyttä ruotsalaista yhteisöä kohtaan. Se ei ole tehnyt mitään taistelussa islamilaisuutta vastaan, eivät turvanneet Ruotsin rajoja.
He eivät edes halua karkottaa maahanmuuttajia , jotka ovat tehneet vakavia rikoksia, kuten murha ja raiskaus. Jos tapat ihmisen Ruotissa, sinut tulisi karkottaa maasta.
Ruotsin demokraattit ovat hyviä vaatiessaan tätä”. Lagerlöf kirjoittaa.

Ruotsin demokraattien voiton taustalla oli, että he pystyivät identifioitumaan epäonnistuneen politiikan ja puutteiden kanssa monissa puolueissa: Heidän kyvyttömýyteen keskustella linkistä maahanmuuttoon ja sen vaikutuksesta epäonnistuneeseen sulautumiseen yhteiskuntaan.

Maahanmuuton noustua yhteiseksi uhkaksi he ovat sittemmin muotoutuneet Ruotsin toiseksi suurimmaksi puolueeksi, joka houkuttaa sosiaalidemokraattien työntekijöitä yrittäjiä Moderate-puolueesta ja periaatteessa voittivat maaseudun keskusta-(maanviljelijöiden) puolueelta.

Toinen syy Ruotsin demokraattien voittoon on kyvyttömyys taistella islamisteja vastaan,
erityisesti Iranin hallitusta ja Muslimiveljeskuntaa vastaan.
”Surullinen asia on, että Ruotsin islamistit ovat vähitellen muuttamassa maan Muslimi-veljeskunnan turvatuksi taivaaksi, aiheuttaen massiivisia ongelmia integraation ja toisten kysymysten johdosta suurten muslimijoukkojen tullessa Ruotsiin kahden viimeisen vuosikymmenen aikana”.

Ruotsalainen yhteisö on ollut äärimmäisen naivi; vuosikymmeniin he uskoivat muuttajilla olevan sama arvo kuin tavallisella ruotsalaisella. Mutta totuus on, ettei islamisteilla ole samoja traditioita, arvoja ja tapoja kuin meillä muilla on. Ruotsi on pakotettu näkemään tietämättömyytensä ei-eurooppalaisista ääriaineksista kuten Muslimieljeskunta.

Ei tarvitse olla ohjusasiantuntija havaitakseen, että islamin ääriainekset ovat irrallisia, kateellisisa, takapajuisia ja heillä on tietämätön mentalitetti , kutan nähdään Ruotsin Turkin poliittisessa puolueessa Nyans.
”Ruotsin demokraatit ajattelevat, että rikolliset ja iaslamistit tulisi poistaa maasta, eikä Ruotsin tulisi antaa heidän vaikuttaa itseensä eikä muuttaa noitten ihmiten perusteita”.

Demografia ei opasta suuria islamistilaulmoja muuttamaan ja keskittymään pyrkimyksissään saada oikeus jäädä maahan tullakseen osaksi onnellisia ja ylpeitä ruotsalaisia, muuten he ajatelevat, että massapakottaminen ja kasalaisuuden poistaminen on hyvää politiikkaa, joka hyödyttää kaikkia kansalaisia.

”Itse uskon radikaaleihin muutoksiin maassa, joissa useimmat ammunnat tapahtuvat”.
Islamistit etenkin Muslimiveljenkunnassa ovat edustaneet Muslimeja ja islamia vuosi -kymmenet. Ruotsimn demokraattien tulisi puhua islamin uhasta, eikä Islamismista. Sweden Democrats are good for Sweden, but not good for Islamists | Michael Arizanti | The Blogs (timesofisrael.com) .

2. Englannin kuninkaalla Charles III:la on totinen ongelma palestinalaisten kanssa. Englannin kuninkaalliset haluavat tulla haudatuiksi Jerusalemiin, mikä todistaa heidän pitkäaikaisen kiinnostuksensa Pyhän Maan pääkaupunkiin,Jerusalemiin. Tätä on totuttu kutsumaan nimellä krstillinen Zionismi.

Prinssi Charlesin nouseminen valtaan nostaa esiin Palestiinan arabiyhteyden. Uuden Englannin kuninkaan yhteys juutalaiseen pyhään maapohjaan Jerusalemin itäosassa voi kohdistaa epämukavan huomion kysymykseen, jota arabit pyrkivät kaikin tavoin välttämään.

Prinssi Charlesin isoäiti, prinessa Alice ja hänen tätinsä Suuri Ruhtinatar Elisabeth on haudattu juutalaiselle hautausmaalle, lähelle maailman suurinta hautausmaata maailmassa.

Öljyvuori sijaitsee silläosalla pääkaupunkia, jota PA:n arabit kutsuvat Palestiinan Aranbi pääkaupungiksi. Arabien mukaan zionistit – olkoot juutlaisia tai kritittyjä – eivät ole tervetulleita sinne. PA:n määritelmän mukaan heitä pitäisi kutsua laittomiksi setlereiksi.

Hautausmaa, jonne kaksi kuninkaallista ovat haudatut. Kuuluu Mary Magadalene kirkolle, Venäjän ortodoksikirkolle, ja koventti, joka rakennettiin Öljyvuoren juurlle, rakensi 1886 Venäjän tsaari Alexander II. Se sijitee vastapäätä Temppelivuorta Kidronin laaksossa.

Prinsessa Alice, joka asui Kreikassa, suojeli juutalaisia perheitä natseilta, ja hänet kutsuttiin Yad Vashem museon toimesta posthumousti autuaaksi kansojen joukossa. Alice kuoli 1969. hän jätti ohjeet tulla haudatuksi Mary Magdalena hautausmalle. Hänen maalliset jäännöksensäsirrettiin sinne 1988. Tulivatko Alice tai Elisabeth koskaan kutsuneet itseään krsitilisiksi Sionisteiksi, on sivuasia.

Prinssi Charles vieraili isoäitinsä ja tätinsä haudoilla osallistuttuaan Shimon Peresin hautajasiin.

Kaikki huomio kiinnitettynä Öljyvuorelle aiheuttaa PR-katastrofin palestiinalaisille. Se muistuttaa heitä, että Jerusalem on juutalainen kaupunki. Ja että kaikkein tärkeimmät juutlaisten pyhät paikat sijaitsevat Jerusalemin itäosissa, eivätkä siten voi kuulua arabeille.
Toinen ei mairitteleva huomio kohdistuu Jordanian miehittämään Jerusalemin itäosaan. Historian ietojen mukan arabit tuhosivat 57 juutalaista synägogaa ja pyhättöä Jerusalemissa,ja käyttivät juutalaisten hautausmaan hauta laattoja teiden päällystämiseenja latriinien rakentamiseen. Jerusalem on aina ollut juutalaisten pääkaupunki ja tulee aina olemaan.
Tuleko kuningas Charles II koskaan vieraillemaan Jerusalemissa, jää nahtäväksi tulevaisuudessa-mutta histrian todisteet puhuvat omaa tosiasiaansa.
Britain’s King Charles III is a problem for the Palestinians – opinion – The Jerusalem Post (jpost.com) ,

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 20 -28; Tiberias 26 -33: Dimona 21 -31; Eilat 30 -35 +C-astetta, viilenevää.

Täsmäsää Eilat – Foreca.fi

close

Pidetään yhteyttä!

Haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisistä uutisistamme ja artikkeleista kotisivullamme shalom.fi! 😎

Emme lähetä roskapostia tai spämmää.