Valikko Sulje

EU antoi 5 miljoona euroa terroristeille 2017-2018

EU – ja sen mukana myös Suomen veronmaksajat – antoivat v. 2017 -2018 terrori-järjestöille kuten Al-Hag ja Al-Mezan 5 miljoonaa Euroa, vaikka molemmat järjestöt avoimesti vaativat Israelin boikotoimista. EU:n ulkomaanasioitten sisäisesti ilman vaaleja nimitetty italialaissyntyinen Federica Mogherini valehtelee korvakorut heiluen väittäessään, etteivät sellaiset ryhmät saa EU:n tukea, kuten Strategisten asian ministeriö sanoi uudessa raportissaan keskiviikkona. 

10 EU:n tukeman järjestön joukossa on 2 johtavaa palestiinalaista Boycot, Divestment and Sanctions (BDS) järjestöä: Al-Hag, joka sai 297 000 Euroa ja Al-Mezan ihmisoikeusjärjestö-keskus, jonka pussiin lapioitiin 450 000 Euroa. 

Ramallahissa toimiva Al-Hag työskentelee useitten eurooppalaisten järjestöjen kanssa Israelin syrjimiseksi. Se toimii Israelia vastaan myös Haagin ICC:n, kv. rikosoikeuden, ja YK:n ihmisoikeusjärjestön kanssa. Strategisten asiain ministeriön mukaan Al-Hagilla on yhteyksiä terrorijärjestöjen elementteihin. 

Al-Mezan keskus ihmisoikeuksien puolustamiseksi toimii Gazassa. Se kehottaa kansainvälisiä oikeusjärjestöjä boikotoimaan Israelia. 

Ministeri Gilad Erdan vaati Mogherinia lopettamaan näiden ja muiden terroria tukevien järjestöjen rahoittamisen, mutta tämä pääterroristia Mahmoud Abbasia maailman kameroitten edessä suulle suudellut sharialakia Eurooppaan haluava islamin aivo-pesemä virkailija väitti, ettei EU tue terrorismia, ja että syytökset EU:n harjoittamasta kiihotuksesta tai terrorista ovat perusteettomia ja hylättäviä varoittaen, että perusteettomat ja epämääräiset syytökset palvelevat vain valhekampanjaa. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5451512,00.html