Valikko Sulje

Valmisteluja Jerusalemin Temppelin ennalleenrakentamiseksi


Israelin perinteinen uskonto pyörii temppelimenojen ympärillä, eikä sitä voida asianmukaisesti ilmaista ilman täysin toimivaa Jerusalemin temppeliä. Israelin paluuta omaan maahansa ei voida pitää täydellisenä, ennenkuin temppeli Israelin poliittisen ja uskonnollisen  elämän ilmauksena, kuten myös kulttuurillisena keskuksena, on saatu toimimaan. Temppelin katsotaan olevan raamatullisen Jerusalemin ja koko valtion sydän. Valmistelut temppelin jälleenrakentamiseksi ovat pitkällä, mikä aiheuttaa voimakkaan Messiaan pikaisen tulemuksen odotuksen.

Jerusalemin Temppeli-instituutti on käyttänyt jo noin 27 miljoonaa dollaria valmisteluihin Temppelin jälleenrakentamiseksi. Temppeli-instituutin museo Jerusalemin vanhassa kaupungissa säilyttää umpikultaisia palveluastioita, hopeasta tehtyjä pasuunoita, tulevien pappien käytettäviksi tarkoitettuja kultalangasta kudottuja asuja, kupariuurnia ja monia, monia muita esineitä kuten myös kultaisen kruunun ylimmäiselle papille. Ylimmäisen papin puku on valmis, kuten myös vaatteet 120 papille. Tarvikkeet on tunnontarkasti valmistettu Raamatun speksien mukaisesti käytettäväksi tulevassa Temppelissä. 

Temppeli-instituutti kaavailee tulevaisuuden Temppeliä, joka on “kaikille monoteististen uskontojen uskoville avoin rukoushuone”. Antikristus on niin vahvasti itsensä jumaloimisen taipumuksen motivoima, että hän Jerusalemin jälleenrakennetussa temppelissä seitsenvuotisen ahdistuksen puolivälissä julistaa olevansa Jumala. Lisäksi hän korottaa itsenä kaikkien uskontojen yläpuolelle ylentämällä asemansa messiaasta Jumalaksi. 

Israelin nykyinen lähestymistapa temppelin rakentamiseen kaikkien kansojen palvontapaikaksi on osa moniuskonnollista petosta, jolle kaikki ihmiset ja uskonnot on nykyisin alistettu. Se tulee johtamaan liittoon Antikristuksen kanssa ja hän antaa Israelille oikeuden rakentaa temppeli, johon kaikkien uskontojen jäsenet ovat tervetulleita. Kansainvälinen yhteisö toivottaa tervetulleeksi ja kannattaa liiton tekemistä uuden maailmanjohtajan kanssa, koska hänen ekumeeninen ajattelunsa ja väärän rauhan tarjouksensa pettää heidät kaikki.

close

Pidetään yhteyttä!

Haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisistä uutisistamme ja artikkeleista kotisivullamme shalom.fi! 😎

Emme lähetä roskapostia tai spämmää.