Valikko Sulje

Eurooppa on menettänyt näyn ennalleenasettamisesta


EU on menettänyt näyn Jumalan suunnitelmasta Israelin ennallistamiseksi isiensä maassa. EU on auttamassa ja vahvistamassa Israelin vihollisia esim. Gazassa, joka on osa Israelia ja on näin tuomassa ongelmia itselleen:

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä. (1. Moos. 12:3)

Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani. (Joel 3:2)

Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa. Sinä päivänä on tuleva Herralta suuri hämminki heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan. (Sakarja 14:12-13)

Yksilöitä ja kansoja arvioidaan heidän suhteensa perusteella Israeliin. Ne, jotka hylkäävät Jumalan, hylkäävät myös valitun kansan. Tulevana aikana Jumala tulee dramaattisesi väliin pelastaakseen Israelin, kun heillä on tuho edessään. Israel tulee todella tiedostamaan, että Jumala on yliluonnollisesti tuhonnut heidän vihollisensa tulella.

Minä kuljetan sinua, talutan sinua, nostatan sinut pohjan periltä ja annan sinun hyökätä Israelin vuorille. Mutta minä lyön pois jousesi sinun vasemmasta kädestäsi ja pudotan nuolesi sinun oikeasta kädestäsi. Israelin vuorille sinä olet kaatuva, samoin kaikki sinun sotalaumasi ja kansat, jotka sinun kanssasi ovat: minä annan sinut petolinnuille, kaikille siivekkäille ja metsän eläimille ruuaksi. Kentälle sinä kaadut. Sillä minä olen puhunut, sanoo Herra, Herra. Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä. (Hesekiel 39:2-7)

Nämä asiat ovat lähestymässä. Ainoa mikä niitä pidättää on Jumalan käsi. Kun Hän ottaa kätensä pois, niin silloin me luiskahdamme, liu’umme ja vajoamme tuhoon ja hävitykseen hetkessä.  Ihmiskunta on jo tuomionjulistuksen alaisena, kunnes tuo tuomio poistetaan sen kautta, että vastaanotamme Israelin Messiaan. Muutoin odotamme vain hetkeä, kun Jumala ottaa pidättävän kätensä pois.

Näin sanoo Herra Sebaot: Niinä päivinä tarttuu kymmenen miestä kaikista pakanakansain kielistä, tarttuu Juudan miestä liepeeseen sanoen: Me tahdomme käydä teidän kanssanne, sillä me olemme kuulleet, että Jumala on teidän kanssanne. (Sak. 8:23)

close

Pidetään yhteyttä!

Haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisistä uutisistamme ja artikkeleista kotisivullamme shalom.fi! 😎

Emme lähetä roskapostia tai spämmää.