Valikko Sulje

Ympäristönsuojelutyö vapaaehtoisille

Mahdollisuudet Israelissa

Israelissa on useita ympäristönsuojeluun keskittyviä organisaatioita, jotka tarjoavat vapaaehtoistyömahdollisuuksia ympäri vuoden. Tässä muutamia esimerkkejä:

  1. Keep Omer Clean -järjestö: Tämä aktiivinen järjestö järjestää säännöllisesti ympäristön siivoustapahtumia Omerin kaupungissa, joka sijaitsee Länsirannalla. Vapaaehtoiset voivat osallistua roskien keräämiseen ja ympäristön siistinä pitämiseen.
  2. Society for the Protection of Nature in Israel (SPNI): SPNI on Israelin vanhin ympäristönsuojelujärjestö, perustettu vuonna 1953. Järjestö tarjoaa monenlaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia, kuten rannan siivoustalkoita, luonnonpuistojen ylläpitoa ja eläinten suojelua.
  3. Eco Israel: Eco Israel on ympäristöön ja kestävään kehitykseen keskittyvä vapaaehtoisjärjestö, joka tarjoaa erilaisia ympäristöprojekteja ympäri maata. Vapaaehtoiset voivat osallistua esimerkiksi luonnonpuistojen ylläpitoon, metsien istutukseen tai ympäristökoulutuksen järjestämiseen.
  4. Green Course: Green Course on opiskelijajärjestö, joka keskittyy ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Järjestö tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia erilaisissa ympäristöprojekteissa ympäri Israelia, kuten rannan siivoustalkoissa, kaupunkiviljelyprojekteissa ja ympäristötapahtumien järjestämisessä.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ympäristön hyväksi Israelissa, voit ottaa yhteyttä näihin organisaatioihin ja kysyä lisätietoja vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Ympäristötyö Israelissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa paikalliseen ympäristöön ja osallistua kestävän kehityksen edistämiseen.